Locaties

NH-Den-Haag-Hotel

NH Den Haag Hotel

NH Den Haag bevindt zich in het World Trade Center in Den Haag. Het heeft een geweldig uitzicht over de stad en ligt op een korte afstand van zowel de overheidsgebouwen als het zakendistrict. Daarnaast is het historische stadscentrum op slechts vijf minuten met het openbaar vervoer.

• Onderdeel van het World Trade Center in Den Haag

• Makkelijke toegang tot de zaken- en overheidsdistricten

• Op vijf minuten van het historische centrum

De kamers zijn licht en modern met strakke hardhouten vloeren en gratis wifi. De meeste hebben een panoramisch uitzicht over de stad en op heldere dagen kunt u zelfs de zee zien.

Reserveer een van de split-level suites op de 19e verdieping voor het beste uitzicht in het hotel.

Restaurant nhube serveert heerlijk Nederlandse en Spaanse gerechten in een ontspannen en eigentijdse setting. Het heeft een bar en comfortabele lounge. Gasten kunnen tevens gebruikmaken van de fitnessruimte op de 2e verdieping van het World Trade Center en er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de voorkant van het hotel.

Het NH Den Haag is een 4 sterren hotel en telt 205 kamers en 14 meeting rooms voor bijeenkomsten tot 500 personen.

Peace-Palace

Vredespaleis

Eeuwenlang werd Europa verscheurd door bloedige oorlogen. Oogsten werden verwoest, huizen geplunderd, families uiteengerukt. De samenleving raakte keer op keer ontregeld. De rauwe beelden van het strijdtoneel, die door de uitvinding van fotografie nu ook het thuisfront bereikten, deden afbreuk aan het idee dat oorlog onmisbaar was voor de glorie van vorst en vaderland. Zo kwam in de loop van de 19e eeuw het vredesideaal tot bloei als nooit tevoren. De politieke spanningen en daaruit voortvloeiende oorlogsdreiging op de drempel van de 20e eeuw, wakkerden de populariteit van de zich steeds wijder verspreidende vredesbeweging alleen nog maar aan. Overal in Europa en Amerika werden vredesorganisaties opgericht, die werden gevoed door de ideeën van bekende schrijvers en pacifisten als Leo Tolstoi, Bertha von Suttner en Alfred Nobel.

Het initiatief van de Russische Tsaar Nicolaas II om een internationale vredesconferentie te beleggen kwam precies op het juiste moment. Tijdens de Eerste Haagse Vredesconferentie in 1899 kwamen 26 landen bijeen om te spreken over ontwapening en de mogelijkheid van internationale rechtspraak, wat leidde tot de oprichting van het Permanente Hof van Arbitrage. In 1907 werd er in Den Haag een tweede vredesconferentie georganiseerd waaraan 44 landen deelnamen.

Tussen deze twee vredesconferenties in werd niet stil gezeten. Een hof dat werkte aan wereldvrede verdiende een onderkomen van enige allure en ontzag. Tijdens de Tweede Vredesconferentie werd de eerste steen gelegd van het Vredespaleis. Niet alleen diende het bouwwerk tot onderkomen van een juridische instelling, het paleis belichaamde tegelijkertijd de al decennia lang gekoesterde droom van de wereldvrede.

In aanwezigheid van de koninklijke familie, geldschieter Andrew Carnegie en een internationale groep rechtsgeleerden, politici en pacifisten, werd de sleutel van het Vredespaleis op 28 augustus 1913 overhandigd aan het Permanente Hof van Arbitrage.

World-Forum-The-Hague

World Forum The Hague

World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt deze locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw. Door de investeringen van ruim 28 miljoen de afgelopen jaren, is World Forum: Ready to host your event!

Alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het middelpunt van het gebouw, het Atrium, dit geeft ieder event in World Forum een geweldige flow! Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium. Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor effectieve netwerkevents. Dan de King Willem Alexander, met een plafond van 20 meter hoog en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow factor voor ieder congres. Alle 35 break-outruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event en onze sfeervolle Atlantic zaal is de perfecte ruimte voor, bijvoorbeeld een geserveerd diner tot wel 1.200 couverts.

World Forum is een compacte venue maar heeft tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m2, compleet gemoderniseerd na de gemaakte investeringen. Een perfect locatie voor events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen!

Hotel-des-Indes

Hotel des Indes

Hotel Des Indes werd in 1858 gebouwd als residentie voor Baron van Brienen en heeft sindsdien koningen, keizers, staatslieden, kunstenaars en geleerden verwelkomd. Het hotel is gelegen in

een van de meest prestigieuze buurten van Den Haag, het Lange Voorhout, en is omgeven door met meesterwerken gevulde musea, antiekwinkels en authentieke restaurants.

Zodra u door de voordeur komt waant u zich in een historische wereld waar een indrukwekkend

decor met een karakteristiek interieur en subtiel licht samen komen. De oplettendheid en persoonlijke service van ons personeel wordt versterkt door de expertise van onze conciërge die uw verblijf verrijkt met aanbevelingen voor een uniek verblijf in Den Haag.

Hotel Des Indes heeft een rijke Nederlandse geschiedenis die in de 92 kamers, waaronder 13 suites, karakteristiek tot leven komt. In alle kamers worden moderne voorzieningen gecombineerd met een luxe sfeer. Veel badkamers zijn voorzien van een ruim bad, stortdouches en beschikken over zwarte marmeren vloeren en rode Portugese tegels.