Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC)

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) is de organisatie die verantwoordelijk is voor de marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Middels het merk ‘Holland’ zetten we Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming. Voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

Om dit te realiseren ontvangen we een rijksbijdrage van het ministerie van Economische Zaken. Ook zoeken wij actief samenwerking met relevante (zakelijk) toeristische en niet-toeristische partijen. Als dé marketingorganisatie voor de bestemming Nederland hebben wij veel expertise in huis op het gebied van marketing, communicatie en onderzoek. Met als resultaat: effectieve campagnes en publiciteit, die zorgen voor meer bezoekers in ons land.

De afdeling Marketing Meetings, Conventions & Events brengt internationale en Europese congressen in kaart die mogelijk in Nederland kunnen plaatsvinden. Wij zoeken actief contact met Nederlandse associaties en ondersteunen hen bij hun kandidaatstelling voor een congres. Gezamenlijk trachten wij een zo sterk mogelijk bid te maken waardoor Nederland de grootst mogelijke kans heeft om het congres te ‘winnen’. Hiervoor staan diverse faciliteiten ter beschikking waaronder het Voorfinancierings- en Garantiefonds (www.vgfholland.nl).

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, uiteraard geheel vrijblijvend:

Eric Bakermans

ebakermans@holland.com
070 370 53 40

Lindsey Eijffinger

leijffinger@holland.com
070 370 52 08